13 Şubat 2021 Cumartesi

Uşak Camping

 



Uşak Camping

Birçok spor dallarıyla iç içe olan ve kapsayan camping doğayla iç içe olmayı sevenler için vazgeçilmez bir spordur. Kampçılık için yeterli ekipmanınız varsa ve doğada hayatta kalmayı başarabiliyorsanız uzun süre boyunca her yerde konaklamanız mümkün. Çadırınızı göl kenarı, deniz kenarı, dağların zirvesi, ormanda herhangi bir yer gibi istediğiniz yere kurabilirsiniz. Uşak camping için sıkça tercih edilen bir şehirdir.

Her doğa sporunda olduğu gibi kampçılıkda da kamp yaparken dikkat etmeniz gereken bazı önemli noktalar vardır. Kamp yapacağınız yere göre kıyafetlerinizi ve ekipmanlarınızı eksiksiz hazırlamalısınız. Haftalarca veya aylarca kamp yapabilirsiniz. Kamp yapacağınız yerin iklim koşullarına göre kıyafetlerinizi temin etmelisiniz. Aksi takdirde çok üşüyebilir veya sıcaktan bunalabilirsiniz. Eğer ilk defa kamp yapacaksanız doğanın tüm detaylarına hakim olmanız gerekiyor. Karşınıza çıkabilecek her türlü engele ve tehlikeye hazırlıklı olmalısınız. Dilerseniz ilk camping deneyiminizi profesyonel biriyle de yapabilirsiniz. Uşak camping için oldukça elverişli bir şehirdir.

Kampçılığa başlamadan önce kısa bir eğitim almalı ve doğanın tüm detayları hakkında bilgi sahibi olmalısınız. Kampçılık eğitimi doğaya saygı duymak ile başlar. Doğaya zarar vermemeli ve doğada ayak izinizi bırakmamalısınız. Örneğin kamp yaparken kamp alanını temiz bırakmanız, ateş yaktığınızda ateşi söndürmeyi unutmamanız gerekiyor. Bizlere harika manzaralar ve eşsiz güzellikler sunan doğaya gereken saygıyı göstermemiz gerekiyor. Uşak camping için sizlere birçok kamp alanı sunan bir şehirdir.

·        Taşyaran Vadisi doğal güzellikleri ile kendisine hayran bırakacak bir kamp alanı. Doğanın güzellikleri ile baş başa sakin bir kamp gerçekleştirmek istiyorsanız çadırınızı buraya kurmalısınız. Vadinin yakınlarına çadırınızı kurabilir ve vadiyi keşfe çıkarak keyifli vakit geçirebilirsiniz.

·        Çamsu Yaylası kışın kamp yapmak için oldukça elverişli bir kamp alanına sahiptir. Bolca su kaynağı bulmanız mümkün olan bu kamp alanında sessiz ve sakin bir kamp yaparak şehrin kalabalığından kendinizi soyutlayabilirsiniz. Çamsu Yaylası' nda daha önce hiç görmediğiniz bitki manzaralarına da tanık olabilirsiniz.

·        Ulubey Kanyonları Dünya' nın en büyük ikinci kanyonudur. Kanyonun çevresinde veya içinde çadırınızı kurabilir ve doğal güzelliklerle baş başa kalarak harika bir kamp deneyimi gerçekleştirebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yamac Pataşütü Eğitimi

 Tüekiye’nin en büyük ve en kaliteli yamaç paraşütü eğitimi okulu İstanbul’da açıldı  www.yamacparasutuegitimi.net  Filiysrlerine 2022 senes...